that's all folks

Един шпионски магазин – един клип, една цел

петък, 28 септември 2012 г.


Какво представлява търговията? Безразборно предлагани продукти на всички възможни пазари и пазарни ниши, с цел моментално забогатяване? Смятам, че всички вече са научили, че не е точно това, дори гореспоменатото е доста далеч от истината.
Търговията в своя чист вид, винаги ме е привличала. Защото най-просто казано, това е да дариш радост някому. Било то с една дъвка или пък с яхта, но и в двата случая ще има доволни от придобивките. А какво по-изпълзващо те с удовлетворение от това да видиш как нечии очи сияят или как расте твоя имидж и доверие, в даден сектор? Е, сигурно и материалните придобвки от всичко това не са за подценяване. Но когато човек иска да успее наистина, той винаги и по всяко време ще иска, ще търси и ще налага мнението и задоволството на клиента над своите. И тогава парите сами ще потекат. Неусетно и без да сме желали това с цената на всичко.

Точно, когато си мислех, че моите разсъждения за търговската гилдия са само утопия, попаднах на нещо наистина хубаво. Не, не перфектно, а хубаво. Нещо, което казва: “Доверете ни се, ние мислим и работим за вас”. Става въпрос за един шпионски магазин и за един клип. И като казвам шпионски веднага искам да кажа, че аз не обичам да надничам в чуждите прозорци и да научавам мръсни тайни. Но съгласете се, че понякога човек трябва и се нуждае, да разбере някои неща. Най-малкото за да бъде наясно със себе си и другия.

Съвсем случайно тези дни попаднах на клипа на Spy.BG, шпионски магазин, който се определя като едва ли не номер едно за цяла България. Ще кажете реклами от този тип под път и над път. Но тогава човек се заглежда в креативно и с ентусиазъм изпипан клип, който кратко и точно представя в какво вярват и предлагат хората зад бранда Spy.BG, и...неусетно се прехвърля на сайта им. Там действително ни посрещат всички неща, описани в рекламката и разгледани по-подробно може да се разбере тяхното основно предназначение. Честно казано, аз не си падам техноман, но веднага се влюбих в няколко камери, слушалки, електронен четец и какво ли още не. Замислих се, ами ако в тези времена, някой реши, че притежавам повече от него, аз как да се защитя? Изобщо има ли начин да реагирам? И прегледах секциите на шпионски магазин Spy.BG за скритите и безжичните камери.

Повечето продукти определено си правят конкуренция с най-големите. А доволните клиенти се редят на километрични опашки под всеки от тях, за да похвалят новата си придобивка.  Казано накратко – искате ли да научите нещо, вече няма сила на Земята, която да ви спре. И това съвсем не в клюкарския и лош смисъл. Ако вашето дете е всеки ден само, без значение, че вече е на задължителните 12 години за оставане вкъщи, то вие няма да спрете да се притеснявате за него, нали? Е, тогава една камера ще е точно това, от което се нуждаете. И всичко това, и много повече, човек може да долови само от кратките секунди, изтичащи от монитора.

Практичност, елегантност и нормално отношение лъхат от цялата композиция на сайта. А клипът е събрал в себе си всичко, което тези хора искат да кажат на своите бъдещи и настоящи клиенти - “Вашето удовлетворение е наша цел, за която работим ден и нощ”. Как да устоиш на такова послание и да не впуснеш пак в утопични размисли? 

4 Коментара:

Пано каза...

При такова послание, за работа 24/7/365 няма как да откажеш.

Иван каза...

Много хубав и креативен клип. Дано повече фирми отделят средства за качествени клипове.

Десо каза...

Интересен клип, както и сайт! До сега не бях попадал на този сайт за Джеймс Бондовци :D
Но в интерес на истината си харесах 2-3 неща от там.

От опит да вметна, че тези неща не стоят хич точно така. Не ставаш шпионин като си взимаш разни джаджи и ги слагаш тук и там. Уж да гледаш детето, а жена ти като ги намери какво ще обясняваш. Нея ли си гледал, детето ли.

Не трябва само с мускули, трябва и акъл.

Публикуване на коментар

Не му мислете много а драснете два три реда тук. Линковете към вашия сайт са dofollow, но ще бъдат публикувани само коментари, които не са в противоречие с Политиката за коментарите

 
 
 
 
Copyright © BullBlogger