that's all folks

Политика за коментарите

събота, 27 декември 2008 г.

Да опазим мрежата чиста!

За да няма сърдити и да не ме обвиняват в субективизъм (не, че няма да ви дам основания) пускаме тук няколко точки, които е препоръчително да спазвате. Правилата важат особено много за онези, които си правят SEO демек бухат коментари с единствената цел да получат беклинк от където им падне.

1. Не се допускат коментари с анкор текст вместо име. На прост език - повече няма да одобряваме коментари от Ипотпал Ипотпалов или от "шарени дрънкулки". Където пише име - въведете име или в пристъп на волност прякор. Това е.

2. Коментарите са на кирилица. "Ама не ми е инсталната" - ето ви конвертор. Няма други извинения.

3. Никакви обиди, расизми, омрази и всякакви други неща, които обикновено попадат в общите условия на болшинството от сайтовете изискващи регистрация.

4. Вашият уебсайт е вашият уебсайт. Няма да спрем никого да покаже своя уебсайт. Това обаче изключва всякакви deep линкове.

BullBlogger е частна собственост и още по-лошо има повече от един собственик. С други думи цензорите сме много и сме постигнали съгласие при спор да прилагаме най-рестриктивното решение.

Ако коментарът ви не отговаря на някое от горните условие може да го публикуваме ако е интересен, но модераторът ще смени анкор текста с произволна фраза или име и естествено ще изтрие и линка към вашия уебсайт.

За сметка на горната драконовщина всички минали през модерация получават жив dofollow линк.

0 Коментара:

Публикуване на коментар

Не му мислете много а драснете два три реда тук. Линковете към вашия сайт са dofollow, но ще бъдат публикувани само коментари, които не са в противоречие с Политиката за коментарите

 
 
 
 
Copyright © BullBlogger