that's all folks

Гостуващ автор

петък, 23 октомври 2009 г.

Ако имате вдъхновение и знаете нещо за блоговете, Blogger, писането в блогове и онлайн маркетинга имате възможността да напишете статия за BullBlogger.

Какви са изискванията:
1. Тема: свързана с блогването, Blogger или онлайн маркетинга. Пряко промотиране на продукти и афилиейт програми не се приема за онлайн маркетинг. За разни глупави кликащи схеми, ъплоад/доунлоад забогатяване, прати имейл на десет души и спечели и други от тоя сорт просто дума не може да става.
2. Обем: статията трябва да е минимум 350 думи като ние ги броим в Word Count в MS Word. Не е зле и вие да ги броите там. Не ми се влиза в спорове дали тирето се брои отделна "дума"
3. Статията трябва да е уникална. Използваме Copyscape. Да, и ние ги мразим, така че за нас е дори по-противно отколкото за вас.

Какви са предимствата:
1. Имате прекрасната възможност да се представите пред нашата аудитория и дори да ни отмъкнете някои посетители
2. Получавате славата на автор и нашата вечна признателност
3. А, да, почти щях да забравя получавате правото (но не и задължението) след статията в рамките на 150 символа без интервалите (познайте къде ги броим) да представите накратко себе си или своят уебсайт. В това описание можете да вмъкнете един линк. Линкът ще бъде публикуван без nofollow атрибут.

Статиите можете да изпращате на email: bullblogger (at) gmail (dot) com или директно във формата за контакт

След като ни изпратите статията ще се свържем с вас във възможно най-кратък срок.

Идете да се вдъхновявате...

6 Коментара:

Е, това вече е смешно. Безплатни закуски има само в капанте за мишки! Кой ще е този идиот, който ще ви предостави статия при тези условия? Кой? Никой! Я се стегнете, драги!

Публикуването на статия в чуждо издание е всъщност неогласена сделка. Статия срещу реклама. Не се излагайте с това no follow. Пък и кой ли чете вашето блогче?? Десетина души, нали?

BullBlogger каза...

Ех, господин Апостолов, че кой говори за безплатен обяд. Та вие сам го казвате - "статия срещу реклама" ами естествено, че за това става въпрос.

В тази връзка вероятно ще ви изненада, но вече има двама гост автори.

Въпреки, че за болшинството от хората, с които съм комуникирал името Апостол Апостолов се свързва с една доста противоречива личност, реших че всеки има право на мнение. И продължавам да мисля така. Освен това, господин Апостолов, за разлика от много колеги в българското интернет пространство аз съм един от малкото, които четат вашия блог.

Ще си позволя да цитирам нещо от последните ви постове "Комерсиалният блог":
"51. Не използвайте мръсни думи и псувни в споровете си. Всъщност, споровете нямат място в истинския бизнес блог. Пък и Оскар Уайлд го е казал толкова добре: „Спорят само безнадеждните кретени.”

52. Не позволявайте и на други посетители да замърсяват блога ви."

Посрещнах ви с уважение, като всеки друг колега, който идва на нашия блог. И какво намирам днес?

"кой ще е този идиот..."
"Пък и кой ли чете вашето блогче?? Десетина души?"

Тц-тц-тц... а в точка 52 пишеше "не позволявайте на други посетители да замърсяват блога ви"

Тъй като любопитството ме захрупа не можах да се стърпя и поогледах цифричките. Към днешна дата си позволих да извадя статистиката от Alexa (данните са за България)

Bullblogger.info - 2 980
ludipari.com - 14 105

За непросветените: колкото по-малко е числото, толкова по-популярен/посещаван е дадения уебсайт.

Bullblogger е регистриран на 18 ноември тази година. Той е още блог бебе. Броят на входящите линкове към блога не може да се сравни с внушителната цифра на входящите линкове на ЛудиПари.ком. И все пак, въпреки тясната ниша, в която сме се прицелили имаме си нашата аудитория и ни доставя удоволствие да пишем за нея.

Между другото: в поста по-горе пише без nofollow атрибут т.е. линковете от гост авторите са dofollow. Да, както предполагам, че сте забелязали са и линковете от коментарите. Е, не за всички коментиращи - вашите вече няма да сочат към вашия сайт за да намерите мотивация да станете гостуващ автор.

Предложението е напълно сериозно - ако напишете статия за BullBlogger тя ще бъде публикувана с жив линк към вашия сайт.

П.П. въпреки, че съм доста либерална личност, нищо освен доброто желание не може да ме накара да гарантирам плурализъм на всички гледни точки. Ще се изразя по-простичко - изключително строго ще съблюдавам вашия съвет в т.52 "не позволявай на другите посетители да замърсяват блога ви"

След като видях този спор (въпреки, че е от миналата година) ме хвана яд. Яд ме е на завистливите хора като колегата Апостолов. Явно той е видял потенциала на този блог и е решил да обижда... Господин Апостолов вече се съмнявам, че сте си писали сам статиите в сайта... А и този грозноват дизайн не мога да го търпя и затова съм редовен посетител в този блог, а не във вашия сайт !

П.С. - нищо лично, просто ме дразни завистта у хората

Георги каза...

Апостолов -това е името мразено от толкова много хора в интернет пространството-включително и от мен.Този господин вечно разбира повече от останалите и вечно дава ненужни и нежелани съвети.Радостното е че не се е мяркал от доста време(поне аз не съм засичал негови коментари в последно време) дано така си и остане.

Анонимен каза...

много ми е интересен горния пост в който апостолов само за текстово оформление на комерсиален сайт иска985 лв.а останалата част от оформянето на сайта а именно флаш,анимация,интернет магазин(необходим е софтуер)входове за кредитна карта,регистрация на купувачите.това всичко кой ще го прави самозвания "разработчик" премълчава защо ли:)))))
Четвъртък, 30 Декември, 2010

Анонимен каза...

Aпостол Апостолов- единственият сертифициран за Най-великия човек на света!

1. Велик диетолог- Откривател на революционна диета – готов е да изяде всичко вместо вас, с цел да постигне желаната фигура.
2. Велик астролог- За сега единственият астролог, който може да ви направи хороскоп, без да знае рождената ви дата, а единствено по сумата, която му платите – веднага успява да разбере точно колко сте наивен.
3. Велик мошеник- Продава някаква книжка, дето някога си е струвала два пъти по-малко. Но ако не я купите, излиза съвсем без пари. Афишира с не дотолкова добре подправени документи “Как да печелим добри пари от Интернет”.
В съвместен пакт на Уолстрийт и Корпорация Кибертрон е въвлечен и назначен на ръководен пост в отдел Pay to Click измами.
4. Велик маркетолог- Продава услугите си на самия себе си, с което обърква за кратко причинно-следствените връзки на Вселената и успява да си пробута услугите още няколко пъти.
Източник (Линк): http://altest-kmg.dir.bg/_wm/diary/?df=46
“by anjela”

Публикуване на коментар

Не му мислете много а драснете два три реда тук. Линковете към вашия сайт са dofollow, но ще бъдат публикувани само коментари, които не са в противоречие с Политиката за коментарите

 
 
 
 
Copyright © BullBlogger