that's all folks

Къде да купя домейн?

петък, 20 ноември 2009 г.

На тази страница ще се постарая да поддържам що-годе актуален списък на компаниите, от които можете да купите домейн за своя блог.

Преди да го направите обаче, прочетете тези статии:

Какво е домейн и хостинг?
От къде да си купя домейн?

Забележки:

1. Ако сте доволен клиент на някоя компания и искате да ни я препоръчате просто ми пуснете едно мейлче или коментар под поста и ще я включа.

2. Ако сте недоволен собственик на компания, която не е включена в списъка можете да направите абсолютно същото. Само не е зле да имате предвид, че мразя спама и този метод няма да проработи.

3. Ако сте все още недоволен собственик на компания, която е включена в списъка, но не ви кефи местоположението, шрифта, цвета и липсата на излишни суперлативи можете да ощастливите и вас и мен като прочетете възможностите за реклама в BullBlogger

Изберете българското
http://dom.bg/
http://www.superhosting.bg/
http://ineahost.com/
http://www.webstore.bg/
http://www.goto.bg/
http://www.hostbulgaria.com/
http://www.host.bg/
http://www.regbg.com/


Световните лидери

www.godaddy.com
www.namecheap.com
www.name.com
1and1.com

6 Коментара:

Аз може да допълня с www.hostgator.com има реклами в гугъл адсенс и съм чувал доста добри коментари за него :)

BullBlogger каза...

Да, Ники, Хостгатор също предлагат домейн регистрация и дори рекламират услугата в адсенс, но нещо цените им не ме въодушевяват особено.

Става ли въпрос за хостинг от Хостгатора обаче гласувам с две ръце за тях ;)

Graovec каза...

Имам проблем BullBlogger, надявам се да удариш едно рамо :)Не ги разбирам тия работи, но наскоро реших да си преместя блога на собствен домейн. Купих го от superhosting.bg, като си мислех че не трябва да купувам хост. След като пренасочих блога към домейна се появи следното съобщение - Блогът, който беше тук, вече се намира в http://www.barbaroni-bg.com/.
Искате ли да бъдете пренасочени?

Този блог не се хоства от Blogger и не е проверен за нежелано съдържание, вируси и други форми на злонамерен код.
И така ето ги двата проблема има ли начин блога да продължи да се хоства от blogger и да излиза като www.barbaroni-bg.com, и в контролния панел на superhosting.bg трябва ли да правя някакви настройки, изписва ми да въведа някакви dns настройки, обаче въобще не са ми ясни тия работи. Благодаря предварително :)

Георги каза...

Що не махнете tophost oт списъка, правите им незаслужена реклама

rombeca каза...

Аз винаги избирам българското, когато става въпрос за платен домейн или хостинг. Най-малкото винаги можеш при проблем да се разбереш с тях, да им се обадиш или ако трябва да им отидеш на крак в офиса.

Иван каза...

А моя въпрос е от къде да си взема домейн за торенти и др. подобни сайтове

Публикуване на коментар

Не му мислете много а драснете два три реда тук. Линковете към вашия сайт са dofollow, но ще бъдат публикувани само коментари, които не са в противоречие с Политиката за коментарите

 
 
 
 
Copyright © BullBlogger