that's all folks

Какви предимства ни дава SEO оптимизацията?

петък, 12 октомври 2012 г.

Гост Автор: Теодор Захариев

Голяма част от обществото разчита на собствени уеб сайтове за популяризиране на дадена дейност. Не всички потребители обаче имат представа как един сайт става популярен и как се привлича трафик. Поради това ние решихме да ви представим пет причини да използвате техниката за онлайн популяризация на вашия уеб сайт - SEO (Search engine optimization).

Един шпионски магазин – един клип, една цел

петък, 28 септември 2012 г.


Какво представлява търговията? Безразборно предлагани продукти на всички възможни пазари и пазарни ниши, с цел моментално забогатяване? Смятам, че всички вече са научили, че не е точно това, дори гореспоменатото е доста далеч от истината.

Онлайн търговията в България и по света

четвъртък, 12 юли 2012 г.


Гостуващ автор: Bogdan Boyan


В последните години онлайн търговията по света се развива с главоломна скорост. Онлайн магазините изникват един след друг като гъби след дъжд. В днешно време е трудно да се намери производител, който да не предлага своите продукти и за онлайн продажба.

Отстреляй Twitter

петък, 6 април 2012 г.

Дойде пролет. Птичките се разчуруликаха и аз пак се сетих за Twitter. Предишната ми публикация за трафик от туитър предизвика гъделичкащ егото ми интерес, който предпочитам

Да избягаме от Пандата

четвъртък, 15 март 2012 г.

blogs.wsj.com/scene/
2011/02/16/hello-panda
-bye-bye-kitty/ 
Гостуващ автор: П. Апостолов

Всички разбрахте за новия „панда” алгоритъм на Google. Идеята му е да отстрани спамерските сайтове и да остави само качествените, полезни и релевантни за потребителя такива.

За букмарк сайтовете и гъбките

четвъртък, 19 януари 2012 г.

Гостуващ автор: vlez.in

източник: youtorrent.com/
music/6943/karmetendas-blue-mushroom
Всеки ентусиаст, който си е направил сайт или блог и не се занимава професионално с него, продължава да пише и да си го развива, както си знае, в определен момент от развитието си стига до въпроса "Защо сайта се посещава толкова малко?". Причините за слабата посещаемост на един сайт могат да са най-различни, за да откриете повечето е достатъчно да се зачетете малко в този блог.

 
 
 
 
Copyright © BullBlogger