that's all folks

Гостуващ автор

петък, 23 октомври 2009 г.

Ако имате вдъхновение и знаете нещо за блоговете, Blogger, писането в блогове и онлайн маркетинга имате възможността да напишете статия за BullBlogger.

Какви са изискванията:
1. Тема: свързана с блогването, Blogger или онлайн маркетинга. Пряко промотиране на продукти и афилиейт програми не се приема за онлайн маркетинг. За разни глупави кликащи схеми, ъплоад/доунлоад забогатяване, прати имейл на десет души и спечели и други от тоя сорт просто дума не може да става.
2. Обем: статията трябва да е минимум 350 думи като ние ги броим в Word Count в MS Word. Не е зле и вие да ги броите там. Не ми се влиза в спорове дали тирето се брои отделна "дума"
3. Статията трябва да е уникална. Използваме Copyscape. Да, и ние ги мразим, така че за нас е дори по-противно отколкото за вас.

Какви са предимствата:
1. Имате прекрасната възможност да се представите пред нашата аудитория и дори да ни отмъкнете някои посетители
2. Получавате славата на автор и нашата вечна признателност
3. А, да, почти щях да забравя получавате правото (но не и задължението) след статията в рамките на 150 символа без интервалите (познайте къде ги броим) да представите накратко себе си или своят уебсайт. В това описание можете да вмъкнете един линк. Линкът ще бъде публикуван без nofollow атрибут.

Статиите можете да изпращате на email: bullblogger (at) gmail (dot) com или директно във формата за контакт

След като ни изпратите статията ще се свържем с вас във възможно най-кратък срок.

Идете да се вдъхновявате...

Blogger Темплейти

Не, че не можете да си намерите и сами но реших да си направя колекция от готини блогер темплейтчета. Някои от тях дори ще пробвам преди да ви ги препоръчам и ако има някои особености ще ги разнищим заедно.

Още се чудя как точно да организирам темплейтите, така че да е удобно за посетителите да ги намират. Идеи в тази посока са добре дошли.

Ако някой си е намерил хубавичко темплейтче и иска да го сподели, просто да пусне едно линкче в коментарите и след като го прегледам ще направя едно постче и за него. Собствените темплейти ще се раглеждат бързичко ;)

Хайде марш да блогвате!

Свържи се с BullBlogger

вторник, 20 октомври 2009 г.

Можете да видите последните измучавания в Twitter
или да хвърлите едно око на профила ни в Предприемач или WebmasterBG

Ако пък искате да споделите нещо с нас на "четири очи" използвайте формичката по-долу:

Блог: Видео Уроци

Знам, че е по-лесно и интересно да зяпаш екрана вместо да четеш. За това, за по-мързеливите, тук ще събера всички видео уроци с линк към съответния пост.

Как се прави Блог в Блогер?
Как се трие коментар в Blogger, когато не виждаш кофата?
Как се купува домейн в GoDaddy.com?
Собствен домейн в Blogger
Нова приказка за Пепеляшка или как да сменим Темплейта в Блогър?

Реклама в BullBlogger

Още е раничко, блогът е съвсем пресен, пресен и не предвиждам да търся рекламодатели, но ако имате излишни пари няма да ги откажа - кликнете на контактчето горе и ми пратете едно мейлче или просто пуснете един коментар тук

 
 
 
 
Copyright © BullBlogger